Wij verwerken uw gegevens

Wij verwerken uw gegevens

U verstuurt gegevens via de formulieren van onze website. wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Hieronder informeren wij u over het verwerken van uw gegevens, uitsluitend met betrekking tot deze website.

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend om u goed van dienst te kunnen zijn.

Om welke gegevens gaat het?

De gegevens die u invult vallen in de categorie persoonsgegevens. Het betreft gegevens m.b.t. naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw bericht.

Hoe worden uw gegevens verwerkt?

De formulieren van deze website worden verzonden via een beveiligde internetverbinding. Onze internetverbinding heeft een SSL certificaat (https: met slotje) zoals ook uw bank gebruikt. Hierbij worden de gegevens versleuteld en veilig verzonden naar uw en ons e-mailadres.

Dezelfde gegevens worden ook opgeslagen in een database op een beveiligde webserver die is ondergebracht bij een gerenommeerd webhostingbedrijf in Nederland.

Het bewaren van uw gegevens.

Wij bewaren uw gegevens maximaal 5 jaar tenzij de door u verstrekte gegevens daarna  noodzakelijk zijn om u van dienst te zijn.

Wie hebben inzage in uw gegevens?

 1. De directie van Thor Heste heeft volledige inzage in uw gegevens.
 2. De webmaster van onze website heeft de mogelijkheid om uw gegevens in te zien. Thor Heste heeft een verwerkersovereenkomst met Bluepoint eCommerce

Wat doen wij niet met uw gegevens?

Uw gegevens worden niet gedeeld met bedrijven of instanties en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt, anders dan waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt.

Achtergrondinformatie

Algemene informatie over de Eurpese privacywet kunt u vinden op:

Wij willen u op het hart drukken dat wij met de door u aangeleverde gegevens veilig en respectvol omgaan. Op uw verzoek geven wij u inzage in de door u aangeleverde gegevens. Onze webmaster onderhoud en monitort proactief de veiligheid van deze website. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met de beveiliging van deze website waarbij onbevoegden toegang verkregen tot uw gegevens, dan zullen wij u onmiddellijk daarvan op de hoogte brengen. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Lees meer: Wij verwerken uw gegevens

Home

Thor Heste

Oldtimer tractor verhuur

"Dit heb ik altijd nog eens willen doen"

Is dat ook niet een enthousiaste gedachte wanneer je zo’n oldtimer trekker ziet rijden?
Nou dat kan bij Thor Heste in Gees.
Vanuit onze oude boerderij is het mogelijk om een prachtige ervaring op te doen.
Wij bieden een tocht door de landelijke omgeving van zuidoost Drenthe, op een trekker met maximaal twee cilinders.

Onze trekker-tochten starten vanuit het eeuwenoude dorp Gees. De tocht gaat veelal via klinker-weggetjes en zandpaden, door de natuur, schilderachtige dorpjes en langs bezienswaardigheden. Voor het nuttigen van een hapje en een drankje zijn er onderweg verschillende mogelijkheden zoals een picknickplaats, een terrasje of gewoon een idyllisch plekje aan de rand van een meertje.

Voordat de tocht begint nemen we alle tijd om de instructies v.w.b. de route en het rijden op de trekker, goed door te nemen. Tot slot maken we samen een proefritje en wanneer alles duidelijk en begrepen is kan de ‘reis’ beginnen. De te volgen route is voor u uitgestippeld. U krijgt een kaart met een uitgebreide omschrijving van de route en wat u onderweg zoal kunt verwachten.

 • Hatz

 • Kramer

 • Renault

Onze tractoren

Onze trekkers hebben allemaal een behoorlijk werkzaam leven achter de rug, daarna hebben ze vaak een tijdlang stilgestaan maar dat bleek geen goede keuze voor het behoud van deze oldtimers.
Gebruiken en onderhouden; dat blijkt de juiste remedie voor deze oldtimers waarvan enkelen de 60 al zijn gepasseerd!
De maximum snelheid ligt rond de 16 km per uur. Dat is voor de meeste wegen een een comfortabele snelheid en geeft alle gelegenheid optimaal van de omgeving te genieten.
Ook als wat minder ervaren trekker bestuurder is dit een veilige snelheid.
Afhankelijk van het aantal zitplaatsen op de trekker kunnen er naast de bestuurder 1- of 2 passagiers extra mee. De zitplaatsen zijn voorzien van comfortabele kussens.

Bijkijk de tractoren

De dag zelf

Kom op tijd! Er is dan voldoende gelegeheid om je even voor te bereiden: zoals extra kleding, stevige schoenen, picknick overladen, laatste toiletbezoek.
De instructie bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretische deel worden o.a. de route en voertuiggebruik besproken. Ook worden dan een aantal administratieve zaken afgehandeld . Voor vertrek wordt er een huurcontact opgesteld en ondertekend door de bestuurder. (Zorg ervoor dat u uw rijbewijs meeneemt). Daarna kunnen we beginnen met het gedeelte waar het eigenlijk om te doen is! We maken gezamenlijk een instructie ronde en als ons beiden duidelijk is dat het besturen van deze oldtimer geen problemen gaat opleveren kunt u vertrekken. Vanaf dat moment gaat uw boekingstijd in. De route is max. 40 km met de mogelijkheid deze 6 km in te korten. Afhankelijk van de tijd die u uittrekt voor een picknick of een terrasje duurt de tocht zo’n 4-6 uur. De aangegeven route is in principe verplicht; niet alleen volgt u een mooie route door een afwisselend landschap maar u vermijdt ook drukke wegen.

Wij zijn ten alle tijde bereikbaar om u voort te helpen mocht zich onderweg een probleem voordoen. Lossen wij dat telefonisch niet op dat komen we ter plekke.

Reserveren

Dit kan via het reserveringsformulier op onze website. Het is aan te raden eerst bij ons te informeren naar de beschikbaarheid van de gewenste datum en tijd. Na ontvangst van de reservering sturen we een ontvangstbevestiging alsook de hoogte van de aanbetaling en betaalgegevens.

Reserveren

Voorwaarden

"Dat alles om u een onvergetelijke ervaring op te doen!"

Ervaar de rust en schoonheid van Drenthe...

Wist u dat wij ook huifwagens verhuren?
 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

Huifwagen huren

Lees meer: Home

© Copyright: Thor Heste